Den 16 juli flyttade jag till Marina Del Rey i Kalifornien med min pojkvän och den huvudsakliga anledningen till det var för att plugga. Jag har funderat på att plugga i två år nu, men jag har hela tiden lovat mig själv att INTE stanna i Sverige för att göra det. Jag har alltid lovat mig själv att utmana min comfort zone så mycket som möjligt, dock har jag inte riktigt varit säker på vart jag vill flytta. Förra sommaren var vi på semester här, vi bodde i Venice Beach och efter den resan var jag väldigt säker; jag tillhör fan den här platsen. Låter ganska klyschigt, men det var så det var.. Och vart jag hamnar sen kan bara framtiden utvisa.

Det är en ganska simpel historia om hur jag kom hit. Om du inte redan visste det; jag är frälst i bodybuilding. På Gold’s gym (aka ”the mecca of bodybuilding”), där jag så klart spenderar en hel del tid finns det otroligt mycket inspirerande människor.. Och om jag ska förklara det kortfattat; om jag är en av de mest vältränade tjejerna i mitt hemmagym i Sverige, så är jag definitivt inte det på Gold’s gym, hahaha! Men det finns fördelar med det och jag tror det är framgången till min egen utveckling, att inte längre vara den mest vältränade tjejen på gymmet längre. DET gör mig satans motiverad!

Okej, jag kanske måste förklara det ovanstående. ”Vältränad” i mina ögon är inte att vara rippad året om eller vara den mest muskulösa tjejen. Det handlar mer om att bygga sin egen kropp, visionen av en stark feminin kropp. Jag vill ha X-shape. Smal midja, bred rygg och sjuka ben. 😉 Det tar ENORMT mycket tid. Min dagliga träning just nu är morgoncardio varje dag och styrketräning sex dagar i veckan. Och yes, 2190 mål mat om året PLUS alla post workout mål ska ner i min kropp. Det här är fan ingen quick fix. 🙂 Den här livsstilen är ganska nördig som insatt, men det är något jag älskar.

Det här får bli min preliminära presentation av mig själv, och om du vill veta mer om mig, så får du helt enkelt besöka den här bloggen. 😉

Här är en summering i bilder av de 3 första veckorna;

 

IMG_0015IMG_0020IMG_0022IMG_8386IMG_8600IMG_8611IMG_8703IMG_8725IMG_9485IMG_9541IMG_9696IMG_9712IMG_9768IMG_9781IMG_9829IMG_9885IMG_9892IMG_9916

Comments

comments

About The Author

Fitness star Angelica Enberg lives in LA California, where she reports to us from The Mecca of bodybuilding; Golds Gym, Venice Beach LA. Working her way to a debut in women´s physique.