Många av oss tjejer drömmer om ett långt, vackert och stark hår. Det är så irriterande när vårat hår inte vill växa sig längre än till axlarna! Jag har provat många produkter och här är min ultimata topp 4 lista över produkter som hjälper dig att få långt hår, förklarar varför du behöver dem och hur du ska använda dem.

 


1. Nioxin Shampoo

En hälsosam hår kommer främst genom kosten (läs detta inlägg), och via hårbotten konstigt nog :D. Men i själva verket kan en del av dina hårrötter vara vilandes utan att du vet om det! Smuts, fett och silikon från dåliga hårprodukter kan täppa igen hårsäckarna så de slutar producera hår under en längre period. Därför, om du vill optimera din hårväxt, är det A och O att tvätta håret med ett schampo som på ett säkert sätt rengör ditt hår utan att torka ut det eller täppa igen dina hårsäckar. Nioxin schampo öppnar och boostar porer samt renar det så att håret kan växa ut och stärkas. Om du behöver det så kan du tvätta håret i schampo två gånger i följd för maximal effekt.

2. SP Lux Oil Mask
Om håret ditt ska bli långt är en bra hårkur ett MÅSTE! Enligt min mening är denna den bästa på marknaden. Den lämnar håret silkeslen, glänsande och med en känsla av mer styrka, då den innehåller keratin som håret naturligt är gjort av. Använd behandling 2-3 gånger i veckan, låt det sitta i upp till 15 minuter om du har möjlighet och fäst gärna en handduk runt håret så att masken tränger djupare in. Använd endast masken i den del av håret som du kan samla i en hästsvans, är den andra delen närmast hårbotten friskt nog så får den redan tillräckligt med fukt från hårbotten!

3.Potion 9
Precis som du använder fuktkräm i ansiktet, behöver dit hår detsamma. Denna produkt är en leave-in produkt som används för att laga kluvna hårtoppar så att de inte delar sig ytterligare, men produkten ger också håret extra fukt och skyddar det från värmeverktyg. Använd endast produkten i den del av håret du kan samla i en hästsvans.

4. Sp Lux Oil
Denna oljan använder du 1-2 gånger per dag, ca 2-3 pumpar, morgon och kväll. Redan efter ett par dagar kommer du att märka att håret blir starkare och inte lika torrt. Denna oljan, jämfört med många andra på marknaden, lägger sig inte bara utanpå håret utan tränger in och stärker det! Och så doftar den helt fantastiska av härlig vanilj, vilket så klart också betyder en hel del 🙂 Använd endast oljan i den del av håret du kan samla ihop till en hästsvans.

Comments

comments

About The Author

I'm a 24 year old bodybuilding enthusiant from Denmark, and I compete in the figure division. My dream is to go as far as possible in this industry, and I love to push my boundaries. I also have the Danish 4year old hairdresser education, so you will also see me post about hair and beauty.