Äntligen har jag vunnit min första tävling någonsin

Okej, jag har väl vunnit tävlingar, men inte en sån här tävling! För en vecka sedan var vi i Staple Center i Downtown Los Angeles för att kolla på NHL-hockey, LA Kings mot Arizona Coyotes. Det var jag, Daniel och våra nya svenska vänner Linda och Erik som var där tillsammans. Väldigt synd att de bara var här på semester då vi gillade väldigt mycket att hänga med de. De har nu har åkt hem efter 1,5 månader, tror jag, på resande fot runt i Kalifornien. I alla fall, innan matchen så kom en promotor fram och övertalade oss att skriva in våra personuppgifter för att vinna olika priser. Jag tvekade väldigt länge, man vinner ju ändå aldrig? Tillslut skrev jag ändå in mina uppgifter. Igår ringde en snubbe till oss för att berätta att vi VANN en weekend med hotell och biljetter till Disney Land. Jag blev så jävla paff, jag kan fortfarande inte tro att vi faktiskt vann. För skumt. För roligt.
image1

Fina cykelturen till gymmet

De senaste två veckorna har jag förberett mig mentalt för att få påbörja min diet.

Jag sitter just nu här och bara väntar på min nya kost- och träningsplan, men coach Joakim ska skicka planen till mig imorgon. Söndag är alltså den stora dagen och jag är redo. Jag älskar ju faktiskt mina morgonintervaller, jag måste bara få in det som en rutin. Jag känner mig förberedd och det kommer faktiskt bli jävligt skönt att äntligen börja skala av kroppsfettet, för att se hur mitt hårda jobb det senaste året har lönat sig! Min startvikt är 3 kilo tyngre än den var maj 2014 när jag påbörjade min senaste diet. Jag hoppas att det inte bara kommer vara en uppförsbacke för mig, utan att jag faktiskt att byggt på mig en hel del muskler och inte bara fett. Förhoppningsvis. 😛 Jag känner i alla fall att jag är i bättre form överlag och ser så mycket annorlunda ut i min fysik nu än jag gjorde maj 2014, så jag har nog definitivt gjort framsteg.

Jag vill bara påbörja min diet NU, men antar att jag måste äta mitt sista ”cheat meal” innan söndag för det kommer inte bli något mer på en väldigt lång tid. Jag har inte bestämt mig för vad det ska bli för sista mål, men jag tror att det kan bli hamburgare och kanske cheesecake? Cheesecake factory? Den där jävla fabriken ligger med 5 minuters gångavstånd från våran lägenhet… Farligt värre.
image3
image10
Angelica

Comments

comments

About The Author

Fitness star Angelica Enberg lives in LA California, where she reports to us from The Mecca of bodybuilding; Golds Gym, Venice Beach LA. Working her way to a debut in women´s physique.