image01

Förhoppningsvis 21 veckor ut

Det verkar som att jag har failat med bloggandet ett tag, men nu struntar vi i ursäkterna och skriver lite om mitt liv istället.. För det är väl därför ni har valt att klicka er in här?

Jag gillar verkligen att plugga än så länge, Santa Monica College är enorm och vädret är sjukt nice! Skolan och alla ”homeworks” är inte så svåra att ta sig igenom, men för mig som har engelska som mitt andra språk så tar det lite extra tid. I alla fall, det jag vill ha sagt är att jag har en hel del tid att träna på Gold’s, hänga runt i området Santa Monica/ Venice och bara vara hemma och göra exakt ingenting. Någonting om faktiskt kan vara negativt med den här livsstilen är; jag blir lite lat. De är inte det att jag skiter i något träningspass eller liknande, men det känns bara som att jag behöver mer sömn och tid i soffan är tidigare.

image2

Älskar att ro

De senaste veckorna har jag verkligen känt att jag behöver fylla ut något slags tomrum med ny motivation och bli mer produktiv med något, för att känna mig nöjd med tillvaron.. Så jag och min coach Joakim Hetland har börjat smida lite planer inför de kommande halvåret. Ingenting är 100% säkert än så länge, det enda som egentligen hindrar mig är ekonomin. Jag tror att alla studenter kan känna igen sig och vet vad jag pratar om. Som en student, måste man tänka till en extra gång innan man spenderar pengar, speciellt här i Santa Monica är allt verkligen dyrt.. Eller hela landet överhuvudtaget är förälskade i alla extra avgifter och så vidare.

En del av mig, eller snarare en ganska STOR del av mig har bestämt mig för att sträva efter mina mål oavsett hinder. Allt löser sig alltid i slutändan. Många människor behöver känna sig säkra, ha pengar, äga en egen lägenhet, ha framtiden säkrad.. Jag är inte den typen av människa, jag blir aldrig stressad av att inte ha tillräckligt av materiella ting. Jag vet att många människor tycker jag är galen på grund av mitt cool kring det.

Igår var jag, Daniel, Linda och Erik på Staple Center i Downtown LA för att se NHL

Igår var jag, Daniel, Linda och Erik på Staple Center i Downtown LA för att se NHL

Äntligen åkte vi upp till Hollywood också.

Äntligen åkte vi upp till Hollywood också.

Det var allt som var i mina tankar den här kvällen och jag kommer skriva här inom de närmsta dagarna igen. Förhoppningsvis vet jag mer om mina beslut om framtiden.

 

Angelica

Comments

comments

About The Author

Fitness star Angelica Enberg lives in LA California, where she reports to us from The Mecca of bodybuilding; Golds Gym, Venice Beach LA. Working her way to a debut in women´s physique.