PANNKAKOR
Ingredienser:
100 gr havregryn
5 äggvitor
20 gr vassla
100 gr banan (tillval)
1 tsk bakpulver
För extra smak tillägg: 1-2 teskedar kalorisweeteneren, 1 tsk kardemumma, 1 tsk kanel,
(0,5 till 1 ml vatten, beror på hur tjock du vill ha dina pannkakor)
Framställning:
Låt smeten svälla under 10-20 minuter innan bakning. Smeten räcker till antingen en eller två mega pannkakor som du skär upp i pizzabitar eller till flera mindre. Stek på medelvärme.
Pimpa upp dina pannkakor genom att göra sylt från färska eller frysta hallon. Man kan också ta bort 10 gr whey från smeten för att göra choklad toppning. Pannkakor passar utmärkt under en diet. Gör dem natten innan om du har bråttom på morgonen.
Låt smeten svälla under 10-20 minuter innan bakning. Smeten räcker till antingen en eller två mega pannkakor som du skär upp i pizzabitar eller till flera mindre. Stek på medelvärme.
Pimpa upp dina pannkakor genom att göra sylt från färska eller frysta hallon. Man kan också ta bort 10 gr whey från smeten för att göra choklad toppning. Pannkakor passar utmärkt under en diet. Gör dem natten innan om du har bråttom på morgonen.